Ontdek dit fantastisch slaatje van ovengeroosterde groenten met een linzenvinaigrette.
Het kan warm of op kamertemperatuur geserveerd worden.
Wij eten het als hoofdgerecht met couscous. Gecombineerd met een lekker geitenkaasje wordt het helemaal top.
Deze zomerse vinaigrette is verrassend lekker met een stukje vis, artisjokken of gebakken Berloumi. Dit is mijn versie van een sauce vierge.
Zorg voor heerlijk rijpe tomaten of verschillende kerstomaten gehalveerd.
De keuze van groene kruiden kan je naar jouw smaak perfect invullen.
Ook fan van een heerlijke crème brûlée? Heb je een stoomoven dan is dit een fluitje van een cent.
Maar het kan ook op de klassieke manier in de oven au bain-marie.
Beide werkwijzen staan op de blog.
Een zomers soepje, zacht van smaak door de gele courgettes. De dragon zorgt voor dat klein tikkeltje extra. Het griesmeel dat we als bindmiddel gebruiken geeft een aangename structuur aan de soep.
Deze heerlijke soep eten we meestal warm, maar koud kan het ook.
Gemarineerde asperges met roze pompelmoes!
Een gezond, feestelijk getint aperitiefhapje of als voorgerecht, geserveerd met een in de boter gebakken toast.
Dit recept, weliswaar wat vereenvoudigd, komt uit het kookboek ’Koken voor vrienden’ van Marleen De Naeyer.
Gepassioneerd door de patisserie besloot Aurélien Cohen er zijn job van te maken.
Op zijn blog staan prachtige taarten, mooi uitgelegd en met de juiste hoeveelheden.