Schelvis met spinazie in mosterdsaus

Schelvis met spinazie in mosterdsaus

Supersnel klaar met weinig ingrediënten. Ideaal als je ’s avonds thuis komt en het eigenlijk niet meer ziet zitten om nog te kokkerellen!

  • 4 personen

Ingrediënten

  • 4 stukken van 150g schelvis of andere witte vis
  • 500g spinazieblaadjes, gewassen en steeltjes verwijderd en drooggedept
  • 300 à 350ml room of sojaroom
  • 2 à 3 ruime eetlepels mosterd met of zonder zaadjes (ik gebruik de helft van beide soorten mosterd)

Bereiding:

Giet de room in een pan, voeg de mosterd toe en breng aan de kook. Leg de stukken vis in de saus en kruid met peper en zout. Doe de spinazieblaadjes er bovenop. Deksel op de pan en 10 à 15 minuten laten sudderen, afhankelijk van de dikte van de vis. Halverwege de tijd de vis eventueel eens omdraaien. Wij eten dit met gestoomde aardappelen.

Meer overheerlijke recepten