Couronne Bordelaise

Couronne Bordelaise

Met dit pronkstuk kan je bij je gasten alleen maar punten scoren en een glimlach op hun gezicht toveren. Pain Couronne Bordelaise is gemaakt met 8 of 9 bollen in de vorm van een cirkel. De meeste broden zijn veel groter. Maar ik vond het fijn om er kleinere versies van te maken.

Lees meer

Pitabroodjes

Pitabroodjes

Pitabroodjes gekocht of zelfgemaakt, een wereld van verschil! Dit recept komt uit ‘Paul Hollywoods Bread’. De nigellaseeds in de pitabroodjes zorgen voor een extra toets, maar je kan ze ook weglaten.

Lees meer

Romia's

Romia's

Romia’s zijn heerlijke, dunne koekjes met een krokant hartje van karamel en amandelen. Ook zin om aan de slag te gaan?

Lees meer

Biscuitrol citroen-praliné

Biscuitrol citroen-praliné

Deze feestelijke biscuitrol van Cyril Lignac is gemaakt van Japanse biscuit, afgewerkt met een vulling van citroenganache en praliné. Hier in een vereenvoudigde versie.

Lees meer

Friands Deluxe

Friands Deluxe

Friands zijn volgens mij de beste amandelcakejes. Ze blijven in een afgesloten doos lang goed en drogen niet snel uit. Friands Deluxe zijn nog een level hoger! Voorzien van een laagje chocolade en bestrooid met amandelschilfers is dit de max!

Lees meer